Emberi ürülék lepte el az utcákat, a lakók kiborultak

2018. augusztus 16., 16:57

Szerző:

Égnek a vonalak a San Francisco-i városfelügyeletnél: a lakók naponta több mint 60-szor hívják fel őket azzal kapcsolatban, hogy az egyébként sem túl tiszta Tenderloin nevű városrészben 

emberi ürüléket találnak az utcákon.

A probléma egyre nagyobb méretet ölt, január óta csaknem 15 ezer alkalommal, 311 helyszínről telefonáltak hasonló ügyben – írja a Business Insider nyomán a hvg.hu.

A városvezetés külön munkacsoportot hoz létre, akik a város utcáit járva takarítják a piszkot. Hamarosan egy úttest tisztítására alkalmas járművet is kap a gyorsreagálású különleges erő.

A diéta egyik legnehezebb pontja, amikor a fogyni vágyó az édesség után sóvárog. Sokakban olyan erős a vágy, hogy „bűnöznek”, habzsolnak valami finomságot, majd kompenzálásként koplalnak. Azon túl, hogy ez a műkődés nem egészséges és rendkívüli módon megterheli az emésztőrendszert, még bűntudatot is kelt, ami miatt a legtöbben feladják a diétát. Vannak azonban olyan édességek, amelyek beilleszthetők a diétába. Mutatjuk!

 

2024. április 23., 13:18

Erős vérzés a menstruáció alatt? Köztes vérzés?? Ezekről elsőre azt gondolhatnád, hogy csak apróságok, amik a legtöbb nővel előfordulnak, azonban akár a méhnyakrák tünetei is lehetnek.