Egy szerelmes csók, és féláron léphet az állatkertbe

február 10. 18:04

A közelgő Valentin-nap alkalmából a szerelmespárok ketten egy jeggyel látogathatják meg a Fővárosi Állat- és Növénykertet február 11-14. között.

Egy forró csók vagy egy édes puszi a téli hidegben nemcsak a lelket melengeti, de ajándék belépést is jelent a Budapesti Állatkertbe. Azok a párok, akik 2017. február 11-14. között ellátogatnak az állatkertbe és megcsókolják vagy megpuszilják egymást a bejárati kasszáknál, ketten egy belépőjeggyel mehetnek be.

Az állatkert felhívja a figyelmet arra, hogy az ajánlat kizárólag a teljes árú diák, felnőtt és nyugdíjas belépőkre vonatkozik. Két eltérő korú tagból álló pár esetén a magasabb árkategóriájú jegyet lehet megváltani. A kedvezmény csak az akció napján személyesen, az állatkerti jegypénztárakban megvásárolt belépőjeggyel vehető igénybe. A megvásárolt jegy érvényessége nem hosszabbítható meg, és a jegy nem váltható vissza.

Továbbá egy rendkívüli eseménnyel is várják a közönséget, ugyanis a szerelmesek napján, azaz február 14-én ünnepli negyedik születésnapját Asha, a Budapesten született elefántborjú is, akit a kert dolgozói délbn egy születésnapi tortával köszöntenek fel. (Forrás: Hirado.hu)