Egy baráti társaság marihuánával ünnepelte a marihuána világnapját, aztán jól összeverekedtek

2019. január 23., 11:13

Szerző:

Tavaly tavasszal egy sándorfalvai férfi megverte barátját egy házibulin, amit a marihuána világnapja alkalmából tartottak. Előtte kannabiszt fogyasztottak – írja az ügyészség.

A vádirat szerint 2018. április 20-án a vádlott megbeszélte barátaival, köztük a kiskorú sértettel, hogy a marihuána világnapja alkalmából Sándorfalva külterületén kannabiszt fogyasztanak dohánnyal keverve. Miután ez megtörtént, a vádlott és baráti társasága egy házibuliba mentek, ahol italozni kezdtek, és mind a vádlott, mind a kiskorú sértett jelentős mennyiségű alkoholt fogyasztott.

A sértett heccelni kezdte a vádlottat, a férfi erre az ágyon ülő kiskorút jobb ököllel arcon ütötte, majd az eldőlő sértettet több alkalommal a felső testén megütötte. A sértett az arcán nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket, valamint léprepedést, mint közvetett életveszélyes sérülést szenvedett el, amely miatt még aznap kórházba szállították és közel egy hétig megfigyelés alatt tartották és kezelték.

A Csongrád Megyei Főügyészség vádat emelt a férfi ellen, őt életveszélyt okozó testi sértés bűntettével vádolja.

A diéta egyik legnehezebb pontja, amikor a fogyni vágyó az édesség után sóvárog. Sokakban olyan erős a vágy, hogy „bűnöznek”, habzsolnak valami finomságot, majd kompenzálásként koplalnak. Azon túl, hogy ez a műkődés nem egészséges és rendkívüli módon megterheli az emésztőrendszert, még bűntudatot is kelt, ami miatt a legtöbben feladják a diétát. Vannak azonban olyan édességek, amelyek beilleszthetők a diétába. Mutatjuk!

 

Erős vérzés a menstruáció alatt? Köztes vérzés?? Ezekről elsőre azt gondolhatnád, hogy csak apróságok, amik a legtöbb nővel előfordulnak, azonban akár a méhnyakrák tünetei is lehetnek.