Egy kocsmában léphet fel újra a börtönviselt Damu Roland

2019. szeptember 16., 19:40

Szerző:

A börtönviselt színész a szabadulása után egy budapesti étteremben kezdett el dolgozni, ahol a vendégek nagy kedvence lett. Úgy tűnt, hogy Damu megtalálta a számítását a vendéglátásban,  de pár hónapja váratlanul bejelentette, felhagy a pincérkedéssel, és visszatér a színpadra. A színésszel a Pesti Szabad Szalon és Színház komoly együttműködést fontolgatott, amit akkor Damu büszkén osztott meg a Facebook-oldalán.

Ebből az derül ki, hogy Damu május közepétől új, önálló esttel jelentkezik, gitározik, énekel, verset mond egy órán keresztül. A pontos helyszínt nem árulta el. De aztán hosszú csend következett.

A Ripost most azt írja, hogy Damu Roland közölte: egy új helyszínen kap munkalehetőséget. Damu egyik barátja ugyanis felajánlotta, hogy a kocsmájában színpadra léphet a színész.

Damu Roland az elsőfokú ítélet szerint 2010-ben bántalmazta és megerőszakolta Vajna (akkor még Palácsik) Tímeát. A nemi erőszakot azonban másodfokon nem tartotta bizonyítottnak a bíróság. A színész végül jogerősen négy és fél évet kapott, de büntetése egyharmadát jó magaviselete miatt elengedték.