Újabb csomagbotrány Ferihegyen, többen a maradást választották az álomnyaralás helyett

2018. július 22., 16:48

Szerző:

A Ryanair vasárnap délutáni, Las Palmasba tartó járatának fedélzetén tört ki a balhé, amikor az utasokkal a pilóta még Ferihegyen közölte, hogy egyetlen egy bőröndöt sem tesznek fel a gépre, és ha ez valakinek nem tetszik, azaz ha valaki nem szeretne napokat vagy heteket a holmija nélkül tölteni, akkor szálljon le a gépről – írja a Blikk.

A bulvárlap szerint a pilóta ezen kívül annyi tájékoztatást adott, hogy a gép a feladott csomagokkal együtt túlsúlyos lenne.

Az egyik utas arról számolt be a portálnak, hogy többen azonnal elhagyták a repülőt. A jegyet váltók körülbelül egyharmada, nem megy el az álomnyaralására, annak ellenére, hogy minden bizonnyal már kifizették a szállásukat.

Információik szerint az összes bőröndöt odavitték a repülőhoz és a repülőn fent maradó utasok nagyjából 15 percet kaptak, hogy a legfontosabb holmijaikat a kis táskájukba tegyék.

A Ryanair – a múltkori esethez hasonlóan – azt a tájékoztatást adta, hogy másnap Londonba küldik a csomagokat, és majd onnan szállítják tovább Gran Canaria szigetére.

Múlt héten hasonló eset történt, akkor is a Budapest-Las Palmas járat utasainak a csomagjai nem érkeztek meg.

A diéta egyik legnehezebb pontja, amikor a fogyni vágyó az édesség után sóvárog. Sokakban olyan erős a vágy, hogy „bűnöznek”, habzsolnak valami finomságot, majd kompenzálásként koplalnak. Azon túl, hogy ez a műkődés nem egészséges és rendkívüli módon megterheli az emésztőrendszert, még bűntudatot is kelt, ami miatt a legtöbben feladják a diétát. Vannak azonban olyan édességek, amelyek beilleszthetők a diétába. Mutatjuk!

 

Erős vérzés a menstruáció alatt? Köztes vérzés?? Ezekről elsőre azt gondolhatnád, hogy csak apróságok, amik a legtöbb nővel előfordulnak, azonban akár a méhnyakrák tünetei is lehetnek.