Békésig fújta a szél a lufit, ami egy amerikai kisfiú levelét vitte a Mikulásnak

2018. január 12., 14:14

Szerző:

Egy békési házaspár január 6-án különleges meglepetésre bukkant a város határában, erről egy bejegyzést is közzétettek a Facebookon. 

Mint írják, találtak egy „lila lufit egy rákötötött pici papírral, ami minden valószínűség szerint egy kicsi gyermek kívánsága, amit a Jézuskának vagy a Mikulásnak írt. A lufi vonalkódja alapján (ami persze nem bizonyíték erejű) amerikai eredetű, a szöveg pedig angol. A kisfiút Patriknak hívják, egy Amerika Kapitányt, játék zongorát és még mást is kért, de azt már nem tudom kiolvasni" – idézi a lufi megtalálóját, Anikót a beol.hu. 

A békési nő bízik benne, hogy valahogy sikerül megtalálni a kisfiút, dacára annak, hogy karácsonyon már túl vagyunk, és vélhetően már Patrick is megkapta az Amerika kapitány játékot. A bejegyzést már több ezren megosztották, többen angolul is, hogy még több felhasználót elérjen ez a kedves történet – köztük remélhetőleg a fiú családját is.

A kommentelők szerint könnyen lehet, hogy ha a fiú amerikai is, vélhetően Európában üdülhetett a családjával, amikor szélnek eresztette a levelet. Így juthatott el a léggömb ilyen jó állapotban Békésre.