Azóta nem játsza a Petőfi Rádió a Welhello számait, hogy Fluor Tomi élő adásban kiabálta be Soros György nevét

2018. április 19., 17:47

Szerző:

Április 9-én Fluor Tomi az M2 Petőfi TV élő adásában kiabálta bele a mikrofonba, hogy „Soros György”. A Petőfi Rádió azóta nem játsza zenekara, a Wellhello dalait, pedig előtte naponta többször is lehetett hallani a csatornán számaikat – írja a Zoom.

A trollkodás másnapján a felvételt felkapta az internet népe, majd április 11-én hajnalban hangzott el az utolsó Wellhello dal a rádión. Korábban volt olyan nap, hogy kilenc alkalommal játszotta valamelyik számukat a közszolgálati rádió. 

Minden valószínűség szerint Fluor Tomi sorosozása miatt vették le a műsorról azokat a dalokat, amikhez az előadónak köze van.

Fluor Tomi már egy korábbi interjúban kritikusan beszélt a rádióról, igaz, akkor még a 2016 előtti Petőfire gondolt, nem az azóta komoly profilváltáson átesett adóra. 2015 elejétől egy éven át műsora is volt a rádióban, amit megtisztelőnek nevezett. Megkötések nélkül választhatta ki a lejátszott zenéket. Ez ma már szerinte „teljesen lehetetlen” lenne.

Akkori kritikája miatt nem érte megkülönböztetés zenekarát, de úgy tűnik, mostani sorosozását nem tolerálta a közmédia. Annak ellenére nem, hogy a rapper másnap még bocsánatot is kért a trollkodásért közösségi oldalán.

A zsálya egy hosszú és izgalmas történettel bíró ősi gyógynövény. Idehaza a legtöbben fűszerként ismerik, de a Földközi-tenger térségében őshonos, strapabíró növény sokkal több egy kedvelt ételízesítőnél. Gyakran a „halhatatlanság füveként” is emlegetik.