Arnold Schwarzeneggert nem engedték be az Andrássy úti Gucci-üzletbe

2018. augusztus 16., 09:52

Szerző:

Nagyon gáz volt – jellemezte a valóban kissé abszurd helyzetet az a szemtanú, aki a Borsnak mesélte el, hogy a Terminátor 6. magyarországi forgatása miatt két hete gyakorlatilag Budapesten élő világsztárt, Arnold Schwarzeneggert kedden nem engedték be az Andrássy úti Gucci-üzletbe. A testépítő legenda, színész és volt kaliforniai kormányzó az egyik kísérőjével akart körülnézni a boltban, a biztonsági őrök azonban az útjukat állták. Arra hivatkozva tagadták meg a belépési engedélyt, hogy abban a pillanatban túl sokan voltak bent, ezért a kétfős társaságnak várnia kell, amíg néhány vásárló távozik. 

Fotó: Wikipédia

A Bors csak találgatja, hogy a biztonsági őrök egyszerűen nem vették észre, ki áll előttük, akik viszont észrevették, azok a vásárlók voltak. Ők kérlelték is a biztonsági őröket, hogy engedjék be a világszárt, akivel sokan szívesen készítenének egy fotót, de ez hajthatatlan, süket fülekre talált.

A biztonsági őrök gesztusa már csak azért is meglehetős udvariatlanságról árulkodik, mert Arnold Schwarzenegger ugyanolyan önfeledt lendülettel reklámozza Magyarországot, mint ahogyan valamivel korábban Will Smith csinálta az országimázst.

A zsálya egy hosszú és izgalmas történettel bíró ősi gyógynövény. Idehaza a legtöbben fűszerként ismerik, de a Földközi-tenger térségében őshonos, strapabíró növény sokkal több egy kedvelt ételízesítőnél. Gyakran a „halhatatlanság füveként” is emlegetik.