Annyira becsületes volt a rabló, hogy a kassza helyett a NAV-hoz bekötött pénztárgépet vitte el

2017. szeptember 10. 09:58 - szerző: MTI

Aztán azt is eldobta.

Egy nap nsem kellett, hogy elfogják azt a rablót, aki pénteken Kiskunmajsán rabolt ki egy élelmiszerüzletet – derül ki a police.hu cikkéből. A 23 éve helyi férfi pénteken 15 óra 15 perckor ment be a boltba. Vásárlást színlelve több árucikket is kért az eladótól, aki oda is tett elé mindent, a rabló ekkor azonban ekkor kést rántott, amelyet fenyegetésként belevágott a pultba. Ezután kitépte a falból a NAV-hoz bekötött pénztárgépet., és elmenekült. Eközben valószínűleg rájött, hogy mekkora hülyeséget csinált – vagyis hogy nem a kasszát vitte el –, mert egy közeli utcában eldobta a pénztárgépet, amelyet a rendőrök megtaláltak és visszaadtak az élelmiszerüzletnek.

Forrás: police.hu

A rablót, R. Józsefet másnap délelőttre azonosították és el is fogták Kiskunmajsán. Egy kamraajtó mögé elbújva próbálta megúszni a felelősségre vonást, de a házában megtalálták azt a kést is, amelyet a rabláshoz használt.

R. Józsefet rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt kihallgatták, őrizetbe vették és indítványozták az előzetes letartóztatását.