Agyvérzés gyanújával, kétoldali tüdőgyulladással vitték kórházba Mészöly Kálmánt

2018. február 5., 11:08

Szerző:

Agyvérzés gyanújával, kétoldali tüdőgyulladással és súlyos szívgondokkal vitték kórházba Mészöly Kálmánt, MLSZ-életműdíjjal kitüntetett korábbi klasszis Vasas-labdarúgót, volt szövetségi kapitányt. Most az intenzív osztályon ápolják – írja a Nemzeti Sport.

Mészöly néhány napja otthon rosszul lett, a vérnyomása felment 220-ra, és képtelen volt a kommunikációra. Szirénázó mentő vitte éjszaka a János kórházba, az intenzív osztályra került, ám az állapota rosszabbodott, hiszen kétoldali tüdőgyulladást kapott a kórházi ágyon fekve. Emellett keringési rendellenesség is fellépett nála, így a mentőautó meg sem állt vele a Városmajori Szívklinikáig.

Fotó: Youtube

A klinikán szívkatéterezést végeztek, amely során megállapították, hogy a koszorúerei nagyon rossz állapotban vannak, s nem kizárt, hogy a közeljövőben komoly szívműtét vár rá.

A legfrissebb hírek szerint Mészöly Kálmán a körülményekhez képest jól van, a szívklinikán folyamatos orvosi ellenőrzés alatt áll, ám egyelőre megjósolhatatlan, mikor hagyhatja el a kórházat.

14:36

A diéta egyik legnehezebb pontja, amikor a fogyni vágyó az édesség után sóvárog. Sokakban olyan erős a vágy, hogy „bűnöznek”, habzsolnak valami finomságot, majd kompenzálásként koplalnak. Azon túl, hogy ez a műkődés nem egészséges és rendkívüli módon megterheli az emésztőrendszert, még bűntudatot is kelt, ami miatt a legtöbben feladják a diétát. Vannak azonban olyan édességek, amelyek beilleszthetők a diétába. Mutatjuk!

 

13:18

Erős vérzés a menstruáció alatt? Köztes vérzés?? Ezekről elsőre azt gondolhatnád, hogy csak apróságok, amik a legtöbb nővel előfordulnak, azonban akár a méhnyakrák tünetei is lehetnek.