13 fokban fagyoskodik saját otthonában Oszter Sándor és neje, pedig pár napja még vidáman boncolták a vaddisznót

2019. január 23., 19:50

Szerző:

Oszter Sándor és felesége, Failoni Donatella nem bírja már tovább az áldatlan állapotot, mely a tönkrement gázkazánjuk miatt keletkezett. Hónapok óta rendetlenkedett a fűtőeszköz, de a szerelők nem tudták megoldani a problémát. 

„Reggel mindössze 12,8 fok van, kapucniban ülök a lakásban. Most szereztünk egy sziesztát, azzal próbáljuk felmelegíteni azt a helyiséget, ahol éppen tartózkodunk" – mondta az AC News-nak a a zongoraművésznő.

A javítást hétfőre ígérték, de már mindketten betegek. Most azon ügyködnek, hogy a fatüzelésű kazánjukat működtethessék, Oszter Sándor hordja a fát, befűt, amennyire tud.

„Ez az egész egy agyrém!" – panaszkodott Failoni Donatella. 

„Sajnos ma már olyan világot élünk, hogy a szerelők nagy része külföldre ment dolgozni, ezért ha legközelebb születek, akkor nem zongoraművésznő leszek, hanem vagy kőműves, vagy gázszerelő” – idézi a lap a művésznőt, aki pár napja még egy böszme nagy vaddisznót bontott a konyhájában.

 

14:44

A zsálya egy hosszú és izgalmas történettel bíró ősi gyógynövény. Idehaza a legtöbben fűszerként ismerik, de a Földközi-tenger térségében őshonos, strapabíró növény sokkal több egy kedvelt ételízesítőnél. Gyakran a „halhatatlanság füveként” is emlegetik.